Udfold din indre Wild Woman

og din Feminine

Skaberkraft!

Wild Woman Leadership er et 8-ugers transformerende onlineforløb gennem dine 7 chakraer (kroppens energicentrer), hvor du forløser din feminine skaberkraft og styrker dit intuitive lederskab.

Vores feminine skaberkraft er altafgørende for at vi kan følge vores intuition og udfolde vores hjertes visioner til gavn for helheden.

Forløbet er i gang.

Næste start 12. februar 2024!

👇 LÆS MERE 👇

Udtalelser

"Den kærligste og ærligste rejse jeg længe har været på"

Den kærligste og ærligste rejse jeg længe har været på. I mit eget indre; i tæt fællesskab med følsomme, stærke, modige og sjove kvinder. Og med Gry til at åbne op; sætte stikket i; fyre op under al den power der ligger gemt og glemt i mange af os.

For enden af regnbuen ligger der en krukke med guld - go get it!
- Matilde Broberg Ekstrøm

"Gry Ravn.. jeg takker dig for evigt i at have taget mig med på denne fantastiske journey"

"Jeg har været igennem den vildeste transformation de sidste 8 uger. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Gry Ravn.. jeg takker dig for evigt i at have taget mig med på denne fantastiske journey. Hvis du vidste, hvor meget, jeg har boblet de sidste mange uger, hvor meget der er blevet renset og vendt rundt i mit indre -gennem chakraerne og er blevet mere connected til min skaberkraft, sả ville du nok grine lidt sammen med mig. Du er i sandhed min soul goddess

Tak til alle jer skønne og hjertevarme vilde kvinder, der i fællesskab har hjulpet hinanden ind til det sødeste i hjertekulen. Den kvindeenergi har sparket r…!

Jeg vil savne jer alle"
- Kittie Jensen

"Hold nu op hvor er jeg bare så taknemlig i hele sjælen over hvad den her chakra rejse har sat i gang for mig"

"Gry hjalp mig langsomt og kraftfuldt med at få kontakt til sider i mig selv der, af mange årsager, længe havde ligget gemt væk"

"At mærke når noget trækker og handle på det. Det er nok den bedste måde at beskrive min vej ind i Grys vilde, vidunderlige og værdifulde univers. Fra første kontakt kunne jeg mærke roen og troen strømme imod mig; og Gry hjalp mig langsomt og kraftfuldt med at få kontakt til sider i mig selv der, af mange årsager, længe havde ligget gemt væk - og andre, jeg endnu aldrig havde fundet. Wild Women Leadership var og er, min helt egen æske af værktøjer, symboler og kraftfulde handlinger. Derudover har forløbet beriget mig med andre kvinder, der alle forstår betydningen og effekten af at løfte hinanden op; holde hænderne under og slå ring omkring, når én i gruppen kan have brug for alles kraft og intention, på samme tid.❤️"

- Ina Froberg

"Dans dig fri, glad og levende smukke kvinde. Fra det dybeste i mit hjerte anbefaler jeg andre søstre at tage Wild Woman rejsen med Gry Ravn"

"Gry har en ukuelig tro på, at vi har alle svarene inde i os selv, og at de blot skal danses, eller skabes fri. Hun hepper, støtter og opfordre dig til at søge indad… også når det føles op af bakke, skræmmende eller hårdt. Gry går forrest

og viser vejen… Dans for pokker dans!!! Dans dig fri, glad og levende smukke kvinde.

Gry er Gavmild, Grineren, Passioneret, og den Skønneste Guide på rejsen ind og hjem i dig selv.

Jeg har mødt de smukkeste Wild kvinder på rejsen, (inkl min egen). Et skønt sammenhold og samtidig så

forskellige lag der udfoldes under rejsen.

Fra det dybeste i mit hjerte anbefaler jeg andre søstre at tage Wild Woman rejsen med Gry Ravn.

Det er magisk og jeg ville være klar til at gøre det igen."
- Ninet Sommer

"No bullshit. No pretending. Sååå befriende."

"Kære Gry.

Hvad har jeg at sige om dit forløb ud over at indholdet er powerfuldt, stærkt og levende. Så er du for mig en inspirator og spaceholder. Som er fucking lækker at være i selskab med. Real, autentisk og fuld af tilladelse til at være menneske fuld on. Ingen hellige kodekser. Jeg elsker din jordnærhed og samtidig dybt spirituelle. Du forener himmel og jord og du er for mig dybt inspirerende og sej. No bullshit. No pretending. Sååå befriende. Tak. "

-Julia Saroja Aaes

Forløbet er til dig der vil...

 • Udforske din indre 'Wild Woman': Forbind dig til din indre wild woman og forløs din feminine skaberkraft!

 • Skabe forbindelse mellem dine handlinger og intuition: Skab balance mellem dit maskuline og feminine lederskab - dit rationale og din intuition.

 • Styrk dit lederskab til at bevæge dig i det intuitive: Styrk din evne til at kunne bevæge dig fra en struktureret plan til et åbent og skabende felt.

 • Bryde fri af gamle begrænsninger: Slip kontrollen og tag nye og legende skridt i livet ved at følge din feminine intuitive guidning.

 • Forvandle visioner til virkelighed: Brug din feminine skaberkraft i kombination med dit rationale og handlinger til at udfolde dine visioner.

 • Styrke dit energetiske lederskab: Arbejd målrettet med din krops 7 chakraer og skab indre og ydre resultater.

 • Bruge gruppens potentiale: Når vi arbejder energetisk i en gruppe, forstærkes energien og vi kan bruge denne energi målrettet til at transformere og skabe.

Skal du med på denne vild og transformerende rejse i starten af det nye år?

Vi starter mandag d. 12. februar 2024.

Udfold den vise og skabende kvinde i dig!

Hvorfor er den feminine skaberkraft vigtig?

Vi har skabt et samfund, hvor vi hovedsagligt dyrker og værdiger den maskuline side i os mennesker – den logiske og handlende side - hvorimod den følende, den intuitive og vores indre forestillingsevne er mere eller mindre tilsidesat. Derfor er mange af os er vokset op med at bruge hovedet mere end kroppen. Vi kan i denne livsstrategi fjerne os mere eller mindre fra vores intuition, feminine skaberkraft og vores forbindelse til naturens kraft.

Vi kan derfor få en følelse af at miste os selv og savne noget, som vi har svært ved at sætte ord på eller komme til at tro, at der er noget galt med os.

Men både mænd og kvinder har adgang til en feminin skaberkraft, og har vi ikke kontakt med den, går livet ofte for stærkt, vi gentager fortidens mønstre og kan mærke en længsel, der kalder indeni. Vi ønsker at gøre noget nyt, men vi gør tingene på samme måde. For den feminine skaberkraft hjælper os til at være i kontakt med vores intuition og lede vores tanker, handlinger og projekter på nye måder.

Vores ydre liv er et spejl på vores i indre. Jo mere vi kan balancere vores maskuline og feminine kvaliteter i vores lederskab, jo mere kan vi udfolde os som de vilde ledere vi er!

Hvordan foregår WILD WOMAN LEADERSHIP forløbet?

I første uge starter du med at sætte dit hjertes intention med denne rejse; og de efterfølgende syv uger fokuserer du hver uge på et nyt chakra (energicenter) i din krop.


Du vil lære at identificere og transformere blokeringer i dit chakra gennem intuitiv bevægelse og kreativ skabelse, og forløse din feminine skaberkraft.
Hver uge består af bestemte øvelser forbundet til ugens chakra.

Derudover faciliterer Gry en LIVE Woman Circle på zoom en gang om ugen, hvor du arbejder med transformation og manifestering ved hjælp af en cirkel af kvinder. Kan du ikke være med LIVE, kan du se den på replay.

Wild Woman forløbet er ikke et quickfix, men det er et stærkt indre lederskab, der kræver din intention, din visualiseringskraft, dit fokus og ja til at forbinde dig med din indre wild woman gennem intuitive bevægelser forbundet til dine 7 chakraer.

Skal du med på Wild Woman rejsen og udfolde din feminine skaberkraft?

Vi starter mandag d. 12. februar 2024!

De 4 principper for den feminine skaberkraft!

For at forløbet skaber den størst mulige transformation for dig, er hver uge bygget op omkring fire skaberkrafts principper.

Connection

Du forløser din feminine skaberkraft ved at forbinde dig med moder jord og din feminine energi i små hverdagsritualer.


Connect tools: Wild Woman morgenritual, aftenritual og hverdagsritualer.

Creation

Du forløser din feminine skaberkraft gennem indre og ydre skabelse.


Create tools: Wild Woman Dance, Wild zoom sessions, Skriv-dig-fri ritual.

Community

Du forløser din feminine skaberkraft ved at dele dit sande udtryk og behov med andre.


Community tools: Ugentlige er der en LIVE på zoom, hvor vi arbejder energetisk med at støtte hinandens transformation og manifestering.

Celebration

Du forløser din feminine skaberkraft ved at hylde dig selv og livet. Dette princip er en stor del af wild woman, da din feminine skaberkraft ikke kan vokse i selvkritik, skam og fordømmelse.

Celebrate tools: Din ugentlige celebrate, hvor du gør/siger det, din intuition kalder på.

Hvem er Gry Ravn?

 • Ekspert i Intuition og Feminin Skaberkraft: Gry har 20+ års erfaring med at integrere intuitionen og den feminine skaberkraft i personligt og professionelt lederskab.

 • Udvikler af WILDmetoden: Hun har skabt en metode til at styrke organisationers og medarbejdernes intuition og skaberkraft.


 • Grundlægger af Wild Woman: Wild Woman er et indre lederskabsprogram for kvinder, hvor du forløser din feminine skaberkraft gennem kroppens 7 chakraer.

 • Forfatter og Innovationsleder: Gry har skrevet om personlig udvikling og innovation samt ledet innovationsprojekter, der fokuserer på kreativitet og det indre lederskab.

 • Fokus på Intuition som Livsværktøj: Hendes arbejde understreger intuitionens rolle som en guide til at realisere personlige visioner og skabe forandring.

 • Bred Erfaring som Foredragsholder og Underviser: Gry er en erfaren underviser i det indre lederskab og har engageret sig i samfundsmæssige initiativer til støtte og integration.

Mit ønske til dig...

Kære kvinde!


Mit dybeste ønske med Wild Woman forløbet er, at du omfavner den fulde styrke af din feminine skaberkraft. Min intention er at invitere dig på en indre rejse, der ikke blot transformerer dit arbejdsliv eller privatliv, men hele dig og din plads i verden.

Derfor er dette 8-ugers forløb ikke en uddannelse i den feminine skaberkraft, men derimod en inddannelse. For den feminine skaberkraft bor inde i dig, og ofte kan vi være kommet så langt væk fra den, at det i stedet handler om at afvikle gamle overbevisninger, for at finde hjem til vores skaberkraft, inden vi lagde låg på den for at passe ind.

Min vision er at holde rum for at du kan pakke dig og alle dine vilde styrker ud, så du igen selv kan mærke din retning, og glæde og begejstring ved at skabe og manifestere dit hjertes kalden.

Jeg ønsker, at du forlader dette forløb med hænderne oppe over hovedet dansende med livets op- og nedture på din helt egen måde. At du kender din indre wild woman og din feminine skaberkraft, og kan sætte stikket i, når du har brug for det til at skabe det som kalder!

Jeg glæder mig til at følge dig ved din side sammen med andre kvinder, og fejre hver indsigt, transformation og skabelse, du tager på din rejse.
Skab dig vildt kære kvinde, for verden har brug for det!

Kærligst,

Gry

Få kontakt til din indre Wild Woman, skab dig og udfold dine vilde visioner i 2024 - verden har brug for dem!

Indhold over forløbets 8 uger

Modul 1

Uge 1: Pak din taske og gør dig klar til afrejse!

Sæt dit hjertes intention med din Wild Woman rejse og skab et personligt fundament ved at skabe overblik via chakratesten over de udfordringer og styrker, som du vil kan møde undervejs. At komme godt fra start er altafgørende for at din rejse og din feminine skaberkraft udfolder sig på smukkeste vis!

Video: Intro til modul 1 og din indre rejse.

Workbook modul 1

Skab-dig-vildt- øvelse: Din intention & chakratesten

Video: Wild Women danceritual - intention

Wild Women Circle LIVE 75 min.

Modul 2

Uge 2: Sæt stikket i - din urkraft

På modul 2 forbinder du dig med jordens naturkraft. Din connection med moderjord er dit feminine fundament. Jo dybere rødder, jo mere kan det blæse omkring dig, uden at du vælter. Du træner at finde tilbage til din kraft og tillid, hver gang du fanges i tankespind.

Video: Intro video til uge 1

Workbook modul 2

Skab dig vildt øvelse

Video: Wild Women danceritual - urkraft

Wild Women Circle LIVE 75 min.

Modul 3

Uge 3: Din playfulness & indre skønhed

På modul 3 balancerer du dit harachakra, hvor din legende kraft, nydelse og skaberkraft bor. I harachakraet bor din livmoder, hvor din skaberkraft udspringer fra, og på dette modul arbejder du særligt med at slippe skam og forbinde dig til din indre skønhed og skaberkraft.

Harachakraet er tilknyttet vandelementet, og her styrker du din evne til at bevæge dig i det ukendte efter din intuition. Hér arbejder du med at turde gå efter dine drømme, selvom du ikke kender hele vejen.

Video: Intro video til uge 3

Workbook modul 3

Skab dig vildt øvelse

Video: Wild Women danceritual - overflod og nydelse

Wild Women Circle LIVE 75 min.

Modul 4

Uge 4: Hold dit energifelt rent - det er dit hus!

På modul 4 arbejder du med at holde dit energifelt rent og holde fokus på dit sjælskald. Samt transformere energi, når du bliver ramt af andres energi. Vores solarpleksus chakra er tilknyttet elementet ild og din maskuline energi, og derfor er dette chakra dit værktøj til at holde din energi ren og fokus på dit sjælskald.

Video: Intro video til uge 4

Workbook modul 4

Skab dig vildt øvelse

Video: Wild Women danceritual - urkraft

Wild Women Circle LIVE 75 min.

Modul 5

Uge 5: Din selvkærlighed og livsglæde

På modul 5 åbner du dit hjerte for lyset og kærligheden. Dit hjertechakra er dit center til at omfavne dig selv kærligt og opdage den indre skønhed, som du rummer!

Hér giver du også slip på ensomhed og integrerer en dybere forbundethed med dig selv, naturen og dine medmennesker.

Video: Intro video til uge 5

Workbook modul 5

Skab dig vildt øvelse

Video: Wild Women danceritual - kærlighed & livsglæde.

Wild Women Circle LIVE 75 min.

Modul 6

Uge 6: Dit sande udtryk og livskald

På modul 6 giver du din stemme kraft, så du kan slippe dit sande udtryk fri. Gennem dit halschakra forbinder du dig med dit potentiale og giver det et udtryk i verden.

Når dit halschakra er i balance, kan du bedre lytte og kommunikere med din intuition. Gennem vores halschakra deler vi vores sjælsgave med omverden.

Video: Intro video til uge 6

Workbook modul 6

Skab dig vildt øvelse

Video: Wild Women danceritual - dit udtryk og aftryk i verden

Wild Women Circle LIVE 75 min.

Modul 7

Uge 7: Din manifesteringskraft

På modul 7 styrker du din evne til at holde fokus på dit hjertes kald og ikke gå med tvivl og selvkritik, men i stedet bruge din visualiseringskraft og fokus til at skabe og manifestere dine drømme med.

Din visualiseringskraft er et af de vigtige indre værktøjer i din feminine skaberkraft.

Video: Intro video til uge 7

Workbook modul 7

Skab dig vildt øvelse

Video: Wild Women danceritual - manifesteringskraft

Wild Women Circle LIVE 75 min.

Modul 8

Uge 8: Integrer din feminine skaberkraft i din hverdag

På det sidste modul integrer du din feminine skaberkraft i din hverdag og arbejdsliv samt gør plads til det nye der er på vej i dit liv.

Video: Intro video til uge 8

Workbook modul 8

Skab dig vildt øvelse

Video: Wild Women danceritual - integration

Wild Women Circle LIVE 75 min.

Tag med på en transformerende rejse og udfold din feminine skaberkraft i 2024!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er chakraer?

På forløbet styrker du dit wild woman lederskab gennem dine 7 hovedchakraer. Chakraerne er vores krops energicentrer, som sidder fra halebenet og op til toppen af hovedet, som modtager, fordeler og udskiller vores livsenergi.

Gennem vores chakraer strømmer altså vores livsenergi - både vores mentale, følelsesmæssige og åndelige energi. Dvs. når vi arbejder med et chakra, arbejder du med hele dig - både det følelsesmæssige, mentale og åndelige, men også det ubevidste og det bevidste; og derfor er vores chakraer en effektiv vej at balancere og styrke din livskraft på.

Hvert chakra indeholder bestemte styrker i forhold til din feminine skaberkraft, men kan også indeholde bestemte følelsesmæssige blokeringer. Ved at arbejde bevidst og målrettet med et bestemt chakra over en uge kan vi transformere og forløse vores skaberkraft og skabe forandring i vores liv. Vi har flere end 7 chakraer, men Wild Women Forløbet er opbygget over dine 7 hovedchakraer.

FAQ image

Hvad er din indre Wild Woman?

Din indre wild woman hjælper dig med at bryde med begrænsende overbevisninger omkring hvem du er og hvad du kan. Ja, hun bryder med al bullshit, som vi selv og kollektivt har bygget op omkring sig selv og kvinder generelt. Bullshit og frygt der tæmmer vores smukke feminine kraft.​

Jeg bruger vildkvinden som arketype i mit transformations- og lederskabsarbejde, fordi hun er dybt forbundet med naturen og den feminine skaberkraft. Vild skal forståes som fri. En fri kvinde, der lader sin kraft, kreativitet, blidhed og kærlighed være fri.

Vores Vildkvinde bærer både den maskuline og feminine energi i sig. Hun kan heale, sætte retning, beskytte og skabe. Når vi forbinder os med vores indre wild woman energi, kan vi se det som en arketype energi, der bliver aktiveret og vækket i os.

Hvorfor er den feminine skaberkraft vigtig?

Vi har skabt et samfund, hvor vi hovedsagligt dyrker og værdiger den maskuline side i os mennesker – den logiske og handlende side - hvorimod den følende, den intuitive og vores indre forestillingsevne er mere eller mindre tilsidesat. Derfor er mange af os er vokset op med at bruge hovedet mere end kroppen.

Vi kan i denne livsstrategi fjerne os mere eller mindre fra vores intuition, feminine skaberkraft og vores forbindelse til naturens kraft.

Vi kan derfor få en følelse af at miste os selv, savne noget, som vi har svært ved at sætte ord på eller komme til at tro, at der er noget galt med os.Men både mænd og kvinder har adgang til en feminin skaberkraft, og har vi ikke kontakt med den, går livet ofte for stærkt eller vi gentager fortiden og forbliver i samme rille.

Vi siger, vi vil noget nyt, men vi gør tingene på samme måde. For den feminine skaberkraft hjælper os til at være i kontakt med vores intuition og lede vores tanker, handlinger og projekter på nye måder.

Vores ydre liv er et spejl på vores i indre. Jo mere vi kan balancere og integrere vores maskuline og feminine kvaliteter i vores lederskab, jo mere kan vi udfolde os som de vilde ledere vi er!

Hvordan foregår WILD WOMAN LEADERSHIP forløbet?

Wild Woman Leadership er mit basisforløb, som du skal havefærdiggjort, hvis du vil videre på min Wild uddannelse. For Wild Woman Leadership giver dig en dyb erfaring med dine 7 chakraer, som er vigtigt at have erfaret, inden du går videre til uddannelsen, hvor du skal facilitere indre rejser for andre.

I første uge på Wild Woman Leadership starter du med at sætte dit hjertes intention med denne rejse og de efterfølgende syv uger fokuserer du hver uge på et nyt chakra (energicenter) i din krop.

Du vil lære at identificere og transformere blokeringer i dit chakra gennem intuitiv bevægelse og kreativ skabelse, og forløse din feminine skaberkraft. Hver uge består af bestemte øvelser forbundet til ugens chakra.

Derudover faciliterer Gry en LIVE Woman Circle på zoom en gang om ugen, hvor du arbejder med transformation og manifestering ved hjælp af en cirkel af kvinder. Kan du ikke være med LIVE, kan du se den på replay.

Wild Woman forløbet er ikke et quickfix, men det er et stærkt redskab til indre lederskab, der kræver din intention, din visualiseringskraft, dit fokus og ja til at forbinde dig med din indre wild woman gennem intuitive bevægelser forbundet til dine 7 chakraer.

FAQ image

Har jeg adgang til materialet, når forløbet slutter?

Ja, hvis du bliver medlem hos Gry Ravns online univers for 129 kr. per måned. Som medlem har du en række fordele, bl.a. adgang til alle dine gennemførte forløb hos Gry Ravn og Grys måneritualer.

FAQ image

Kan jeg betale forløbet i rater?

Yes, det kan du!


Hvis du ønsker at betale i rater, kan du betale forløbet i tre rater - uden gebyr!

Hvis du ønsker mere 1:1 sessioner med mig, kan du tage Wild Woman Leadership forløbet individuelt. Det koster 12500 kr.

Kontakt mig hvis du har andre spørgsmål gry@gryravn.dk - tel. 5051 1103 ❤️

FAQ image

Udtalelser

"Den kærligste og ærligste rejse jeg længe har været på"

Den kærligste og ærligste rejse jeg længe har været på. I mit eget indre; i tæt fællesskab med følsomme, stærke, modige og sjove kvinder. Og med Gry til at åbne op; sætte stikket i; fyre op under al den power der ligger gemt og glemt i mange af os.

For enden af regnbuen ligger der en krukke med guld - go get it!
- Matilde Broberg Ekstrøm

"Gry Ravn.. jeg takker dig for evigt i at have taget mig med på denne fantastiske journey"

"Jeg har været igennem den vildeste transformation de sidste 8 uger. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Gry Ravn.. jeg takker dig for evigt i at have taget mig med på denne fantastiske journey. Hvis du vidste, hvor meget, jeg har boblet de sidste mange uger, hvor meget der er blevet renset og vendt rundt i mit indre -gennem chakraerne og er blevet mere connected til min skaberkraft, sả ville du nok grine lidt sammen med mig. Du er i sandhed min soul goddess

Tak til alle jer skønne og hjertevarme vilde kvinder, der i fællesskab har hjulpet hinanden ind til det sødeste i hjertekulen. Den kvindeenergi har sparket r…!

Jeg vil savne jer alle"
- Kittie Jensen

"Hold nu op hvor er jeg bare så taknemlig i hele sjælen over hvad den her chakra rejse har sat i gang for mig"

"Gry hjalp mig langsomt og kraftfuldt med at få kontakt til sider i mig selv der, af mange årsager, længe havde ligget gemt væk"

"At mærke når noget trækker og handle på det. Det er nok den bedste måde at beskrive min vej ind i Grys vilde, vidunderlige og værdifulde univers. Fra første kontakt kunne jeg mærke roen og troen strømme imod mig; og Gry hjalp mig langsomt og kraftfuldt med at få kontakt til sider i mig selv der, af mange årsager, længe havde ligget gemt væk - og andre, jeg endnu aldrig havde fundet. Wild Women Leadership var og er, min helt egen æske af værktøjer, symboler og kraftfulde handlinger. Derudover har forløbet beriget mig med andre kvinder, der alle forstår betydningen og effekten af at løfte hinanden op; holde hænderne under og slå ring omkring, når én i gruppen kan have brug for alles kraft og intention, på samme tid.❤️"

- Ina Froberg

"Dans dig fri, glad og levende smukke kvinde. Fra det dybeste i mit hjerte anbefaler jeg andre søstre at tage Wild Woman rejsen med Gry Ravn"

"Gry har en ukuelig tro på, at vi har alle svarene inde i os selv, og at de blot skal danses, eller skabes fri. Hun hepper, støtter og opfordre dig til at søge indad… også når det føles op af bakke, skræmmende eller hårdt. Gry går forrest

og viser vejen… Dans for pokker dans!!! Dans dig fri, glad og levende smukke kvinde.

Gry er Gavmild, Grineren, Passioneret, og den Skønneste Guide på rejsen ind og hjem i dig selv.

Jeg har mødt de smukkeste Wild kvinder på rejsen, (inkl min egen). Et skønt sammenhold og samtidig så

forskellige lag der udfoldes under rejsen.

Fra det dybeste i mit hjerte anbefaler jeg andre søstre at tage Wild Woman rejsen med Gry Ravn.

Det er magisk og jeg ville være klar til at gøre det igen."
- Ninet Sommer

"No bullshit. No pretending. Sååå befriende."

"Kære Gry.

Hvad har jeg at sige om dit forløb ud over at indholdet er powerfuldt, stærkt og levende. Så er du for mig en inspirator og spaceholder. Som er fucking lækker at være i selskab med. Real, autentisk og fuld af tilladelse til at være menneske fuld on. Ingen hellige kodekser. Jeg elsker din jordnærhed og samtidig dybt spirituelle. Du forener himmel og jord og du er for mig dybt inspirerende og sej. No bullshit. No pretending. Sååå befriende. Tak. "

-Julia Saroja Aaes

Resultaterne omtalt på denne side er garanteret og kan variere fra person til person. Vi kan ikke garantere specifikke resultater, da de afhænger af den enkeltes indsats, helbredstilstand og andre faktorer. Informationerne præsenteret her er til uddannelsesmæssige formål og bør ikke opfattes som løfter om specifikke resultater. Det er altid anbefalet at søge professionel rådgivning, før man starter ethvert nyt sundhedsrelateret program.

Copyright © 2023 - Alle rettigheder forbeholdes Gry Ravn - www.gryravn.dk